стари 11.10.2009, 14:23   #1
-Tr3ndy-
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 11.10.2009
Стандартно Uridium/ New Ship

Незнам защо играта е направена по този според мен досаден начин. Понеже незнаех какво да правя като се пуснах за първи път и просто разучавах и си изразсходих Уридиума, след което се случваше все така, че някой ме убиваше (което водеше до чупене на клавиятурата) и понеже нямам уридиум за да си поправя кораба за 60к кредита и трябваше да почна от 0-та с безплатния първи кораб ... Не може ли да го направите да може да се поправя корабът и с кредити ??
-Tr3ndy- не е онлайн   Отговори с цитат
стари 11.10.2009, 15:56   #2
di4o_n
Foren-Grünschnabel

Регистриран от: 30.09.2009
Стандартно

варианта е като почнеш със совалката събирай бонус боксовете и ще си набавиш уридиум за отрицателно време
di4o_n не е онлайн   Отговори с цитат
стари 11.10.2009, 17:38   #3
kimi32194
Foren-Einsteiger

Изображение на kimi32194

Регистриран от: 30.08.2009
Стандартно

виж ся, тази тема е бива повдигана много пъти в чуждо-езичните форуми и тук е повдигана 1 път, която бива отказана. то ако беше така, че да си поправим кораба с кредити, то със сигурност всичките щяхме да сме с голиати: онези безсмъртните. не знам как да ти го кажа, но това просто е бивано коментирано и отказвано, колкото и да упрекваш.
kimi32194 не е онлайн   Отговори с цитат
стари 12.10.2009, 18:47   #4
YANIS1977
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 10.10.2009
Стандартно

голиат безсмъртни ли са ? а ако не са каква е гаранцията че няма да изгоря с парички?
YANIS1977 не е онлайн   Отговори с цитат
стари 12.10.2009, 20:47   #5
e_planet
Foren-Grünschnabel

Изображение на e_planet

Регистриран от: 12.10.2009
Стандартно Летящата клавиаура

Цитат:
Цитат от -Tr3ndy- Разгледай мнение
Незнам защо играта е направена по този според мен досаден начин. Понеже незнаех какво да правя като се пуснах за първи път и просто разучавах и си изразсходих Уридиума, след което се случваше все така, че някой ме убиваше (което водеше до чупене на клавиятурата) и понеже нямам уридиум за да си поправя кораба за 60к кредита и трябваше да почна от 0-та с безплатния първи кораб ... Не може ли да го направите да може да се поправя корабът и с кредити ??
Човече от терасата летаха клавиатури когато за капак на всичко не ми зареди с кредит изпратен чрез СМС. И сегачакам на някой да се смели над мен. Играта е зарибяваща, но очевидно е направена с цел голямо наливане на средства.+ още една клавиатура
e_planet не е онлайн   Отговори с цитат
стари 17.10.2009, 12:40   #6
tupcho
Foren-Grünschnabel

Регистриран от: 23.08.2009
Стандартно

изобщо когато се добие голиат няма да ви се налага да давате пари за ремонт
достатъчно карти за поправки се добиват от галакси геитс аз лично в момента имам 11
ако се играе разумно никога не се налага да купуваш ново голиатче след като веднъж си го добил
ако трябва на 1-1 ще събираш само бонус боксове докато имаш 500 уридиум и пак ще можеш да се ремонтираш при евентуална смърт.
така че този въпрос не трябва да стой!
tupcho не е онлайн   Отговори с цитат
стари 17.10.2009, 20:24   #7
Ξ_SaMoGoN_Ξ
Laufenlerner

Регистриран от: 18.08.2009
Стандартно

Цитат:
Цитат от tupcho Разгледай мнение
изобщо когато се добие голиат няма да ви се налага да давате пари за ремонт
достатъчно карти за поправки се добиват от галакси геитс аз лично в момента имам 11
ако се играе разумно никога не се налага да купуваш ново голиатче след като веднъж си го добил
ако трябва на 1-1 ще събираш само бонус боксове докато имаш 500 уридиум и пак ще можеш да се ремонтираш при евентуална смърт.
така че този въпрос не трябва да стой!
Въобще не е вярно това!
Разбирам какво искаш да кажеш, но по тоя начин само ще се подведат хората.

Всеки кораб, освен първия безплатен, като е разрушен, трябва да се поправи, или да се купи нов (от същия вид или друг).
И всяка поправка струва 500 уридиум или ваучер за поправка (купон за ремонт, както му викам аз - тъй съм свекнал от руския превод на играта). Или е безплатнен ремонта, ако имате премиум.

От Галакси Гейтс изпадат купони за ремонт, боеприпаси, части на порталите, а също и допълнителни точки здраве - последния ред - там дето има жълта петолъчка.
Тия допълнителни точки здраве също поправят кораба, все едно купон за ремонт.
като е разрушен кораба, отивате на ГГ, и цъкате от допълнителната си енергия (който има събрана от бонус боксовете) докато се падне доп. здраве - е тогава кораба е поправен без харчене на уридиум или купан - аз от месеци само така си поправям кораба. Имам към момента 1500 доп енергия и над 50 купана на ремонт, събрал съм една Алфа, бета почти (без 4 части), Гама до половината.

Та положението е следното:
- Ако сте с кораб за кредити.
Независимо какъв, според кораба, трябва да си набивате в играта достатъчно кредити, че да си купувате нов като ви убият.
За кораб за кредити, уридиум или купан за поправка не си харчете!!!
- Ако сте с кораб за уридиум.
Винаги, ама винаги, трябва да имате поне едно 2.000-3.000-4.000 уридиум в запас за ремонти (за няколко ремонта, според това колко често се случва да ви убиват, което пък зависи от опитността ви в играта и начина на игра).
Или да имате няколко купона за ремонт.

Същото и за дроните - за ремонт на Флакс не се препоръчва да се харчи уридиум или купон, а за Ирисите - имайте купони или уридиум, да ги поправяте като натрупат горяма разрушение (повече да дроните и поправките им тук - Всичко за дроните )

И събирайте бонус боксове, и трупайте енергията.
Като ви разрушат кораба, не отивайте в Хангар, ами отивате в Галакси Гейтс и почвате да цъкате от енергията. Падне ли се допълнителни точки здраве, отидете в Хангар, и ще видите че кораба вече е поправен и здравето му е точно колкото са тия доп. точки здраве. (При стандартната поправка за 500 уридиум или купон, след поправката здравето на кораба е 1.000 точки; доп. точки здраве от ГГ се падат в интервала от 8.000 до 12.000)
Ξ_SaMoGoN_Ξ не е онлайн   Отговори с цитат
стари 18.10.2009, 11:33   #8
tupcho
Foren-Grünschnabel

Регистриран от: 23.08.2009
Стандартно

samogon на мене лично не ми се е налагало да давам иридиум за ремонт от месец, вярно скандинавския сървар е доста по спокоен от европата аз и затова се пуснах там, като казвам не съм давал от месец ури за ремонт аз играя общо от 2 месеца!
мисълта ми е че когато имаш голиат и нужните дрони и генератори да те убият не е най простото нещо на света
не че не се случва!
Иначе си прав че може да подведа някойче голиат е безсмъртен
tupcho не е онлайн   Отговори с цитат
стари 18.10.2009, 12:22   #9
Ξ_SaMoGoN_Ξ
Laufenlerner

Регистриран от: 18.08.2009
Стандартно

ами аз играя от година (всъщност често 7 месеца, заради една пауза от 5 месеца тая пролет и лятото)

ури за ремонт съм давал в началото няколко пъти, за ностром, ама бях абсолютен нооб тогава, и още не бях вдянал кое какво е в играта.
после оставих нострома, и до 10 ниво бях на феникс, и тогава пак ностром взех, но имах вече по 3-4 лазера и щита от най-добрите + 8 щита от най-добрите за кредити и 4 флакса - та с такъв ностром си правих поне 1 милион кредита на ден, докато в същото време ме убиваха по 1-2-3 пъти на ден, така че все си купувах нов ностром и пак бях на плюс с кредитите.

после като взех венгеанс, вече имах 6 флакс и 2 ирис и 10 щита елитни х10к ури, и 10 двигателя елитни х2к ури, така че пак рядко ме убиваха. това беше зимата, и тогава вече имаше купони за ремонт въведени в играта. не помня вече имах ли купони аз лично или за ури съм се ремонтирал няколко пъти, но то така си пише - 500 ури за ремнонт - на бутона за ремонт (независимо дали имаш купон или не, но ако имаш купон, пак пише че трябва ури, а при самият ремонт се харчи купона, не се отнема от урито ти).

а след като разбрах че и допълнителните точки здраве от гг поправят кораба, и купон даже не съм харчил като ме убият.
Ξ_SaMoGoN_Ξ не е онлайн   Отговори с цитат
стари 24.10.2009, 18:02   #10
Tr3nd0
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 20.10.2009
Стандартно

Аха, а като си купих сега Leonov с точно събраните 5k уридиум и нямах никаква енергия за генератора, трябва да пратя смс за да си го получа обратно нали ... шибана работа
Tr3nd0 не е онлайн   Отговори с цитат
Отговор

Теми - опции
мнение
линейно изображение линейно изображение

Правила за форума
Позволено е не да отваряте нови теми.
Позволено е не да отговаряте на други мнения.
Позволено е не да прикачите файлове.
Позволено е не да преработите мненията си.

vB код e включен.
емотикони са включен
[IMG] код е включен
HTML-кодът е изключен.
Отиди на

Всички времена са по GMT 04:45. В момента е 04:45.