Цитат:
Цитат от tupcho
изобщо когато се добие голиат няма да ви се налага да давате пари за ремонт
достатъчно карти за поправки се добиват от галакси геитс аз лично в момента имам 11
ако се играе разумно никога не се налага да купуваш ново голиатче след като веднъж си го добил
ако трябва на 1-1 ще събираш само бонус боксове докато имаш 500 уридиум и пак ще можеш да се ремонтираш при евентуална смърт.
така че този въпрос не трябва да стой!
|
Въобще не е вярно това!
Разбирам какво искаш да кажеш, но по тоя начин само ще се подведат хората.
Всеки кораб, освен първия безплатен, като е разрушен, трябва да се поправи, или да се купи нов (от същия вид или друг).
И всяка поправка струва 500 уридиум или ваучер за поправка (купон за ремонт, както му викам аз - тъй съм свекнал от руския превод на играта). Или е безплатнен ремонта, ако имате премиум.
От Галакси Гейтс изпадат купони за ремонт, боеприпаси, части на порталите, а също и допълнителни точки здраве - последния ред - там дето има жълта петолъчка.
Тия
допълнителни точки здраве също поправят кораба, все едно купон за ремонт.
като е разрушен кораба, отивате на ГГ, и цъкате от допълнителната си енергия (който има събрана от бонус боксовете) докато се падне доп. здраве - е тогава кораба е поправен без харчене на уридиум или купан - аз от месеци само така си поправям кораба. Имам към момента 1500 доп енергия и над 50 купана на ремонт, събрал съм една Алфа, бета почти (без 4 части), Гама до половината.
Та положението е следното:
- Ако сте с кораб за кредити.
Независимо какъв, според кораба, трябва да си набивате в играта достатъчно кредити, че да си купувате нов като ви убият.
За кораб за кредити, уридиум или купан за поправка не си харчете!!!
- Ако сте с кораб за уридиум.
Винаги, ама винаги, трябва да имате поне едно 2.000-3.000-4.000 уридиум в запас за ремонти (за няколко ремонта, според това колко често се случва да ви убиват, което пък зависи от опитността ви в играта и начина на игра).
Или да имате няколко купона за ремонт.
Същото и за дроните - за ремонт на
Флакс не се препоръчва да се харчи уридиум или купон, а за
Ирисите - имайте купони или уридиум, да ги поправяте като натрупат горяма разрушение (повече да дроните и поправките им тук -
Всичко за дроните )
И събирайте бонус боксове, и трупайте енергията.
Като ви разрушат кораба, не отивайте в Хангар, ами
отивате в Галакси Гейтс и почвате да цъкате от енергията.
Падне ли се допълнителни точки здраве, отидете в Хангар, и ще видите че
кораба вече е поправен и здравето му е точно колкото са тия доп. точки здраве. (При стандартната поправка за 500 уридиум или купон, след поправката здравето на кораба е 1.000 точки; доп. точки здраве от ГГ се падат в интервала от 8.000 до 12.000)