добър ден, прегледах темите за предложения и видях че на всички каквото е предложено все е отговорено с "няма да стане". и тъй като не смятам да разтягам лукуми излишно да ви попитам:
господа кажете в какви предложения точно искате да даваме? или по точно има ли смисъл да мислим за разнообразяване на корабите или екипировката (нямам предвид да ми рисувате още от същото, а промени по скоро касаещи характеристиките и представянето на бойното поле на конкретните летящи консерви?) та ако отогвора е да ,да ви дам няколко мои предложения ,които мисля че няма да са в ущърб на "урудиумната" ви политика. вие решавате
Aбсолютно те подкрепям, аз също имам няколко идейки които няма да нарушат лапаницата. но.....едва ли ще стане. процеса е сложен - трябва нашите Aдмини (или каквито и да са там), да докладват на брат Hемец, а е знайно че те са консерванти малко и евентуално да кажат "ами да, става". Oбаче има друг момент - ако приемат някоя идея, ще трябва да те възнаградят, а това е в разрез с уридиумната политика и авторските им права. Tози раздел е по-скоро прах в очите, или в най-добрия случай да гепят акъл, ама ако може безплатно. затова си пушкай Hлo-та и вражески кораби, па каквото стане
Aбсолютно те подкрепям, аз също имам няколко идейки които няма да нарушат лапаницата. но.....едва ли ще стане. процеса е сложен - трябва нашите Aдмини (или каквито и да са там), да докладват на брат Hемец, а е знайно че те са консерванти малко и евентуално да кажат "ами да, става". Oбаче има друг момент - ако приемат някоя идея, ще трябва да те възнаградят, а това е в разрез с уридиумната политика и авторските им права. Tози раздел е по-скоро прах в очите, или в най-добрия случай да гепят акъл, ама ако може безплатно. затова си пушкай Hлo-та и вражески кораби, па каквото стане
Брат, мисля че ако идеите не увеличат лапаницата ,както ти я наричаш няма да влязат в действие. А за момента ,те само я запазват ,така че нз дали ще стане, но имам идея, с риск да бъда линчуван от другите играчи ще я споделя. Господа абе защо не попитате Немските шефове, защо не лепнат някой друг рекламен банер преди вход на играта, така ще има приход от реклама и вероятно, вероятно да се надявеаме уридиума да стане малко по-евтин или поне малко по-лесно достъпен, пък от цялата работа и неплатежоспособните играчи ще могат да генерират известен доход. Много онлайн игри са така вижте например Conquiztador как докато зареди има няколко съобщения преди игра или пък Bulfleet и Gladiatus които имат по няколко невинни банерчета които въобще не пречат. Помислете върху това, но ако мислите да ни наблъскате реклами без това да направи прогреса в играта по-лек за неплатежоспособните ,даже въсщност всички играчи, въобще не ползвайте идеята.
по принцип става с рекламен банер (банери), но дълбоко се съмнявам, че по-неплатежоспособните ще намажат от това. Hапротив - ще си лапкат от рекламата като допълнително без да ги е еня. всъщност, неплатежоспособните имат един единствен шанс - да си стрелят до припадък и да събират бонус-боксове. B случая се разчита да им писне да събират по 1 по 2 урита от утрепано нло и да се изръсят поне за 2 смс-а месечно. за тая цел йезуитски са въвели хепи ауър, както и бонус-боксове даващи двоен банкинг.
иначе лошо няма, ама не виждам как ще се стопи леденото търгашеско сърце да пусне аванта на база спечелено от рекламен банер. отвреме-навреме се пускат спецкуестове, ама аз още не съм ги уцелил. казват, че на всеки 111 дни се пускали такива с цел да поспечелиш нещо
ти само се загледай в цените на елитните джаджи, сметни набързо и прецени - дали ще се съгласят на някаква аванта?? ако ти си на тяхно място, при толкова деца зарибени би ли пуснал гювеч?? чистосърдечно си признавам - аз не бих. и ще се пържа в ада заради това.
Last edited by -Highlender- : 24.10.2009 at 21:45.
za6to ne napravvite da moje po silnite ili po slabite da biqt hora s nivo pot ili nivo nat tqh za6toto idva moment v koito hora 10 pati po silni ot slabite srutvat celq trut i po4va da stava tapo ina4e igrata e mnogo dobra molq napravete taka
za6to ne napravvite da moje po silnite ili po slabite da biqt hora s nivo pot ili nivo nat tqh za6toto idva moment v koito hora 10 pati po silni ot slabite srutvat celq trut i po4va da stava tapo ina4e igrata e mnogo dobra molq napravete taka
И това е предлагано безброй пъти. Няма да го направят никога, защото по този начин няма как да те накарат да си купиш Голиатче, пушки за него, Дрони и всички екстри дето се предлагат. Мен досега са ме убили 8 пъти, ама все с кораби дето са с кредити или безплатния Феникс. Всъщност, ме убиха 6 пъти с Феникс и 2 пъти с Ямато. Откак съм с Леонов, бегам бързо и не се набивам в шамарите. Събирам си кротко, трепам НЛО....куестове тук-там правя....и така.
аз имам предложение което ще увеличи лапанацита ви и сте бъде добре дошло за играта според мен!!! значи предловението ми е да направите кораби които да са само за съответната фирма и да са достоини противници на голиат!!! тоест 3 ножи кораба но за всяка фирма различен и ако си играч на марс не можеш да играеш с кораба на земята или венера. цената нека пак да е 80000 уридиум няма пробелм дано да ви допада идеята ми!!!!
аз имам предложение което ще увеличи лапанацита ви и сте бъде добре дошло за играта според мен!!! значи предловението ми е да направите кораби които да са само за съответната фирма и да са достоини противници на голиат!!! тоест 3 ножи кораба но за всяка фирма различен и ако си играч на марс не можеш да играеш с кораба на земята или венера. цената нека пак да е 80000 уридиум няма пробелм дано да ви допада идеята ми!!!!
Нещо не ми се връзва.....не ми излиза диференциалното уравнение
И какво ще стане, ако се въведат кораби Х, У и Z?? Какво ще попречи кораб Х да си навлиза в териториите на другите фирми дето са кораби У и Z ?? Какво се променя, освен че се вкарва нов кораб?? Дали ще е Голиат или нещо друго, тези дето НЕ плячкосват на мама и тате кредитните карти, пак ще ядат дървото!!! Играта носи удоволствие, когато без да харчиш като луд пари за уридиум, станеш силен.
Ето, кога беше пуснат Европа Глобален 3, кога успяха да изкарат Голиати с по 8 Ириса и фул екстри??