стари 30.10.2009, 15:59   #1
xapubg
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 29.10.2009
Стандартно Niksan Безсмъртен ли е ?

И на какъв се прави и кой му дава право да банва хора от чата само защото си говорят (пишат) ?
Или модераторите (администраторите) тока са само за да си правят каквото си искат ?
Аз лично винаги съм си мислел, че са тук за да помагат на потребителите (играчите) със съвети и отговори на въпроси ....
Но ако на въпросния "Niksan" толкова му пречи факта, че не одобрявам използуването на "4" и "6" когато се пише на кирилица може да ме цуне отзад (с извинение нали ама не към него)
xapubg не е онлайн   Отговори с цитат
стари 30.10.2009, 17:02   #2
xapubg
Foren-Einsteiger

Стандартно

Цитат:
Цитат от xapubg Разгледай мнение
И на какъв се прави и кой му дава право да банва хора от чата само защото си говорят (пишат) ?
Или модераторите (администраторите) тока са само за да си правят каквото си искат ?
Аз лично винаги съм си мислел, че са тук за да помагат на потребителите (играчите) със съвети и отговори на въпроси ....
Но ако на въпросния "Niksan" толкова му пречи факта, че не одобрявам използуването на "4" и "6" когато се пише на кирилица може да ме цуне отзад (с извинение нали ама не към него)
Ти беше изгонен на 30-10-2009 в 15:51:35 за 2 Час(ове). Можеш да влезеш отново едва на 30-10-2009 в 17:51:35
айде сега някой да погледне в колко часа съм го опстнал това и да ми каже защо не мога да чатя в играта още
стари 30.10.2009, 20:14   #3
-Highlender-
Laufenlerner

Регистриран от: 20.09.2009
Стандартно

Цитат:
Ти беше изгонен на 30-10-2009 в 15:51:35 за 2 Час(ове). Можеш да влезеш отново едва на 30-10-2009 в 17:51:35
айде сега някой да погледне в колко часа съм го опстнал това и да ми каже защо не мога да чатя в играта още
Най- вероятно защото си му предложил да те цуне еди-къде си. По този начин, едва ли ще припариш до Чата в идните 2-3 месеца.
-Highlender- не е онлайн   Отговори с цитат
стари 31.10.2009, 20:30   #4
xapubg
Foren-Einsteiger

Стандартно

Цитат:
Цитат от -Highlender- Разгледай мнение
Най- вероятно защото си му предложил да те цуне еди-къде си. По този начин, едва ли ще припариш до Чата в идните 2-3 месеца.
нямам проблем с чата вече оправи се 10 минути след като постнах, идеята на втория пост беше да покажа, че има бъг не друго ...
Пише един час, а той на практика е друг ...
Колкото до целуването на разни места може и да съм прекалил малко, ама хич не обичам модератори/администратори които си мислят че могат да си правят каквото поискат ...
В правилата на играта никъде не пише, че модератор/администратор може да ми каже "млъкни бе" още повече, че не съм нарушил нито едно правило ! И да ме банне защото не му харесва за какво говоря ...
стари 01.11.2009, 22:35   #5
Ξ_SaMoGoN_Ξ
Laufenlerner

Регистриран от: 18.08.2009
Стандартно

Цитат:
Това си го писал в 30.10.2009, 18:02 българско време.
Всички системни съобщения и архива на играта, на всички сървъри дето са в Европа, са по немското време, което е 1 чес назад от българското.

По другите въпроси.
Цитат:
Но ако на въпросния "Niksan" толкова му пречи факта, че не одобрявам използуването на "4" и "6" когато се пише на кирилица
Модератор дето позвалява 4 и 6 за Ч и Ш, не трябва да е модератор.

Чата аз въобще не го и ползвам, само ми пречи на играта, и без това е голяма галимация - цялата фирма, всички карти, кой с кого приказва е голям хаос.
Вие на някой сървър с много езици, ако сте в само българки чат, съответно само които на български ви е играта на сървъра, сигурно сте по-малко хора, и по-може да се ядва.
Ξ_SaMoGoN_Ξ не е онлайн   Отговори с цитат
стари 02.11.2009, 13:16   #6
xapubg
Foren-Einsteiger

Стандартно

Цитат:
Цитат от Ξ_SaMoGoN_Ξ Разгледай мнение
Това си го писал в 30.10.2009, 18:02 българско време.
Всички системни съобщения и архива на играта, на всички сървъри дето са в Европа, са по немското време, което е 1 чес назад от българското.
Благодаря за разяснението, това не го знаех. Но пак не се връзва, защото бях изгнен от чата точно 15:55. Факт е че чата се оправи 10 минути след като написах това.
По другия въпрос мисля, че няма какво повече да коментирам ...
Отговор

Теми - опции
мнение
линейно изображение линейно изображение

Правила за форума
Позволено е не да отваряте нови теми.
Позволено е не да отговаряте на други мнения.
Позволено е не да прикачите файлове.
Позволено е не да преработите мненията си.

vB код e включен.
емотикони са включен
[IMG] код е включен
HTML-кодът е изключен.
Отиди на

Всички времена са по GMT 17:45. В момента е 17:45.