назад   Seafight > Seafight - Играта > Помощ за начинаещи
Помощ Списък с потребителите Търси Днешните мнения Маркирай темите като прочетени

Отговор

Теми - опции мнение
стари 06.08.2009, 14:09   #1
Rosinant_BG
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 03.08.2009
Ausrufezeichen за новобранците: - въпроси и отговори!

В играта има много нови играчи. Не си правите труда да четете туториума и задавате въпроси . Ето някои от основните въпроси , които задавате ,заедно с отговорите им.

1. Защо не мога да стрелям?
За да стреляте е необходимо да си купите муниции (гюлета , харпуни) от търговеца. Натискате върху избраната цел и натискате нападение от менюто , което ви е на игровата страница.

2. Как да трупам точки опит?
За да събирате точки опит е необходимо да изпълните квестовете ( намират се в кръчма ). Ако точките опит , които сте събрали не стигат за започване на изпита за пирати , започвате да убивате кораби.Имайте предвид , че има защитени карти. На тези карти не можете да стреляте по други играчи , както и те не могат да атакуват вас. Тъй че ако случайно не ви стигне опит можете да атакувате само ботовете ( корабите със син надпис под тях) .

3.Къде да намеря Blackbeards Pirates?

Това са вид ботове. малки кораби с 1 платно.Обикаляйте по картата и търсете- все някъде на нея ще ги видите.

4.Как да сменя картите?
Над чата имате меню на което пише световна карта.Натиснете върху него. Ще видите всички карти. Изберете си една , насочете кораба в нейната посока.Когато стигнете края на картата на която сте ще ви се появи меню с въпрос- Желаете ли да смените картата.Като натиснете да отивате на другата карта. Имайте предвид , че имате достъп само до картите от нивото ви , а ако сте по високо ниво и до тези под него.Ето пример - ако сте ниво 2 можете да отидете на всички карти от ниво1 и от ниво 2 , но нямате достъп до картите от ниво 3.

5.Как да се поправя?

В менюто , където ви е нападението има бутон "Поправка". Натискате върху него и се поправяте.

За сега не се сещам още какво питахте , тъй като цял ден отговарям в чата и вече блокирах.Ще обогатим ръководството и ще повече информация. За нива 1,2 и 3 това ви стига , поне за сега.

Last edited by romkorvh : 06.08.2009 at 14:14.
Rosinant_BG не е онлайн   Отговори с цитат
стари 08.08.2009, 16:05   #2
.::Dexes::.
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 08.08.2009
Стандартно

Добре а на какъв принцшп работи Акциона
.::Dexes::. не е онлайн   Отговори с цитат
стари 08.08.2009, 18:12   #3
Zqpalchy
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 08.08.2009
Стандартно

predniq pat me izgonihte za6toto napisah na edin drislio,a sega ako napi6q 4e igtata e smotana i pedalska pak li 6te me mahnete
Zqpalchy не е онлайн   Отговори с цитат
стари 10.08.2009, 08:26   #4
romkorvh
Exterminatus

Изображение на romkorvh

Регистриран от: 14.04.2009
Ausrufezeichen

Цитат:
Цитат от Zqpalchy Разгледай мнение
predniq pat me izgonihte za6toto napisah na edin drislio,a sega ako napi6q 4e igtata e smotana i pedalska pak li 6te me mahnete

аман от недорасли хлапета
като не ти харесва, ходи си в CS-а, никой не ти иска малоумните забележки тук

Bigpoint Support Team

romkorvh не е онлайн   Отговори с цитат
стари 10.08.2009, 17:08   #5
jultoto_oko
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 09.08.2009
Send a message via Skype™ to jultoto_oko
Frage Ostrov

a kak se unishtojavat kuli za da vzema ostrov
jultoto_oko не е онлайн   Отговори с цитат
стари 11.08.2009, 12:19   #6
4ernata_perla
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 11.08.2009
Стандартно zdraveite

zdrasti,tyi kato sam savsem presen v tazi igra i mi izglejda interesna,iskam samo da popitam za edno malko vapors4e,ot v4era sam dal na edin kvest(misiq) da go izpalnq i o6te 4akam da svar6i,kolko vreme prodaljava edin kvest?

Last edited by 4ernata_perla : 11.08.2009 at 12:23.
4ernata_perla не е онлайн   Отговори с цитат
стари 11.08.2009, 15:04   #7
jultoto_oko
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 09.08.2009
Send a message via Skype™ to jultoto_oko
Стандартно

Цитат:
Цитат от 4ernata_perla Разгледай мнение
zdrasti,tyi kato sam savsem presen v tazi igra i mi izglejda interesna,iskam samo da popitam za edno malko vapors4e,ot v4era sam dal na edin kvest(misiq) da go izpalnq i o6te 4akam da svar6i,kolko vreme prodaljava edin kvest?
trqbva da prochetesh kakvo pishe da vzemesh nujnite neshta natiskash zapochni kvest i trqbva ti da go izpulish ne koputara ti
jultoto_oko не е онлайн   Отговори с цитат
стари 24.08.2009, 10:21   #8
natael
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 16.08.2009
Unglücklich

ne moga da razbera zada4ite s kordinati!pi6e mi:карта 1/4 позиция 30 І /AB. e?ko da praq??//
natael не е онлайн   Отговори с цитат
стари 25.08.2009, 21:54   #9
romkorvh
Exterminatus

Изображение на romkorvh

Регистриран от: 14.04.2009
Ausrufezeichen

Цитат:
Цитат от natael Разгледай мнение
ne moga da razbera zada4ite s kordinati!pi6e mi:карта 1/4 позиция 30 І /AB. e?ko da praq??//

Отиди на посочените координати, там има червена мишенка, застани в нея и ще ти даде следващите координати. Ако не се ориентираш в координатите прочети статията Навигация и Карти

Bigpoint Support Team

romkorvh не е онлайн   Отговори с цитат
стари 12.10.2009, 16:52   #10
Valenzi
Foren-Einsteiger

Регистриран от: 12.10.2009
Cool

как се преминава от карта 1/4 до 1/3
Valenzi не е онлайн   Отговори с цитат
Отговор

Теми - опции
мнение
линейно изображение линейно изображение

Правила за форума
Позволено е не да отваряте нови теми.
Позволено е не да отговаряте на други мнения.
Позволено е не да прикачите файлове.
Позволено е не да преработите мненията си.

vB код e включен.
емотикони са включен
[IMG] код е включен
HTML-кодът е изключен.
Отиди на

Всички времена са по GMT 17:51. В момента е 17:51.